Vida

Vida

Tindre o no tindre una assegurança de vida és el dubte que es plantegen molts ciutadans. Compensa o es tracte d'una despesa més? La pòlissa de vida no és quelcom obligatori però si recomanable, sobretot quan hi ha una hipoteca, es tenen fills o simplement es vol "blindar" la família en el supòsit que el dia de demà l'assegurat falti.

L'assegurança de vida és essencial en els casos en què la família depèn econòmicament dels ingressos de l'assegurat. D'aquesta manera, si aquest faltés, els beneficiaris rebran una indemnització o una renta amb la finalitat de compensar o atenuar l'impacte econòmic.

No dubti en acostar-se a les nostres oficines i sol·licitar informació, ja que li podem oferir preus altament competitius.

Preguntes freqüents:

Haig d'omplir un qüestionari de salut o fer-me proves específiques?

En funció del capital assegurat les companyies sol·licitaran que s'ompli un qüestionari de salut. A partir de cert capital (i en funció de la companyia) sol·licitaran que a més a més es faci'n proves de salut en centres mèdics.Tinc una assegurança de vida al banc, puc mirar altres opcions?

En teoria si. Tindre l'assegurança de vida en el banc en molts casos suposa que el beneficiari de la nostra vida sigui la mateixa entitat bancaria, raó de més de mirar altres opcions doncs la nostra vida és només nostra i som nosaltres que lliurement hauríem de decidir qui volem que sigui el beneficiari.

Si necessito una hipoteca, estic obligat a tindre una assegurança de vida?

Obligat no, ara bé, depèn de quina entitat bancària et pot condicionar i de totes maneres la recomanació seria tenir-la per protegir als seus sers estimats. De totes maneres la nostra recomanació és que abans de firmar qualsevol paper, us acosteu a les nostres oficines on us oferirem una atenció i assessorament personalitzats.